Érkezett már egy kemény kritika a Williams "új" festésére

Az egykori holland Forma-1-es pilóta, Giedo van der Garde nem tudott szó nélkül elmenni anélkül, hogy a múlt pénteken bemutatott RB19-hez hasonlóan az idei Williams festése is gyakorlatilag ugyanaz, mint elődjéé volt.

Williams FW45

Fotót készítette: Williams

Az első idén bemutatott autó a Haasé volt és a csapat, mely a felállásán is változtatott, idén egy merőben más autót küld pályára, mint a VF-22 volt. Ez azonban nem igazán mondható el a Red Bullról és a Williamsről.

A Milton Keynes-i és a Grove-i csapatok által leleplezett bemutatóautók festése gyakorlatilag ugyanolyan volt, mint tavaly, utóbbinál főleg a szponzorok logója volt az, ami igazából különbséget jelent az FW44 és az FW45 között.

Még több F1 hír:

Hogy műszaki szinten mi változott, azt sajnos egyelőre nem fogjuk tudni megmondani, legelőször a szezont megelőző bahreini teszteken lehet ezt majd szemügyre venni, bár a jövő hétfőn Silverstone-ba szervezett forgatási nap felfedhet pár dolgot.

Az, hogy a Red Bull után a Williams is egy gyakorlatilag változatlan külsejű autót leplezett le, a holland pilóta, Giedo van der Garde figyelmét is felkeltette, aki annyit írt a hírre: „A Williams ugyanazzal terveztette a festést, akivel a Red Bull szokta.”

 

 

Legyél a Motorsport-közösség része

Csatlakozz a beszélgetéshez
Előző cikk Bottasnak tavaly ezen a téren már sikerült megfertőznie csapattársát (videó)
Következő cikk Lepel alatt már látható a 2023-as Ferrari (képek)

Legjobb hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások. Miért nem írja meg az elsőt?

Regisztrálj ingyen

  • Szerezz gyors hozzáférést a kedvenc cikkeidhez

  • Értesítések kezelése a legfrissebb hírekről és a kedvenc versenyzőkről

  • Hallasd a hangod a cikk kommentálásával.

Motorsport prime

Fedezd fel a prémium tartalmat
Feliratkozás

Kiadás

Magyarország