Eldőlt, hogy a McLaren a monacói festéssel folytatja-e a jövőben

A McLaren különleges Gulf-festéssel állt rajthoz a Forma-1 Monacói Nagydíján, a rajongók pedig imádták a wokingi alakulat új színeit. Most kiderült, hogy a McLaren visszatér-e a régi arculatához, vagy enged a népakaratnak, és megtartja a speciális dizájnt.

Lando Norris, McLaren MCL35M

Fotót készítette: Erik Junius

A McLaren legújabb Gulf-festését a Forma-1 rajongói a Monacói Nagydíj leintését követően alaposabban is szemügyre vehették, ugyanis a wokingi alakulat Lando Norris kiváló teljesítményének köszönhetően a dobogón ünnepelhetett.

Nem túlzás azt állítani, hogy a rajongók imádták a McLaren új festését, egyesek egyenesen azt követelték a csapattól, hogy az új színekben versenyezzenek a továbbiakban. A McLaren csapatvezetője, Andreas Seidl azonban kijelentette, hogy visszatérnek az eredeti színekhez, ám nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy a jövőben valamikor újra magukra öltsék a Gulf-festést.

„A színezéssel kapcsolatban csak annyit akarok mondani, hogy nyilvánvalóan ez csupán egyetlen alkalomra vonatkozott” – jelentette ki Seidl a Motorsport.com kérdésére. „Ez az ikonikus monacói versenyre lett tervezve, hogy megünnepeljük a Bruce McLaren 1960-as időszakára visszanyúló történelmi partnerségünket a Gulf mellett.

Még több F1 hír:

„Szóval ez volt az elképzelés Gulf és köztünk fennálló projekttel kapcsolatban. Ez minden, amit el tudok mondani a jövőbeli terveinkkel kapcsolatban” – zárta le a gondolatait Andreas Seidl, aki tehát egyértelművé tette, hogy a következő futamon már a régi színekben láthatjuk a McLarent.

A csapatok között nem ritka, hogy bizonyos speciális versenyhétvégéken különleges festéssel állnak rajthoz. A tavalyi évben a Ferrari az 1000. futamára szintén változtatott az autó színezésén, hogy ezzel is hangsúlyozzák a történelmi jelentőségét az eseménynek.

Hamilton és Rosberg együtt ütötték el az időt Monaco után?

Legyél a Motorsport-közösség része

Csatlakozz a beszélgetéshez
Előző cikk Horner: Nincs annál izgalmasabb, mint Hamiltonnal versenyezni
Következő cikk Ricciardo elárulta, hogy mit tanácsolna a 10 évvel ezelőtti önmagának

Legjobb hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások. Miért nem írja meg az elsőt?

Regisztrálj ingyen

  • Szerezz gyors hozzáférést a kedvenc cikkeidhez

  • Értesítések kezelése a legfrissebb hírekről és a kedvenc versenyzőkről

  • Hallasd a hangod a cikk kommentálásával.

Motorsport prime

Fedezd fel a prémium tartalmat
Feliratkozás

Kiadás

Magyarország