KezdőlapFormula 1Egyetlen ellenfele lehet Schumachernek a jövő évi Haas-ülésért

Egyetlen ellenfele lehet Schumachernek a jövő évi Haas-ülésért

-

A pilótapiac egyik nagy kérdése az, hogy Mick Schumachernek lesz-e jövőre helye a Forma-1-ben, vagy a Haas lecseréli őt.

A német csapattársa, Kevin Magnussen hosszútávon kötelezte el magát az amerikai istállóval, tehát már csak Schumacher helye kiadó. Erre pedig a Bild információi szerint már csak két esélyes maradt, nevezetesen Schumacher és Nico Hülkenberg. Korábban még Daniel Ricciardo jöhetett volna szóba, de a német lap szerint erre már nincs esély, habár korábban a csapatfőnök Günther Steiner még nyitva hagyta a kérdést.

Hülkenberg visszatérése pedig már régóta téma, és ha ez megvalósulna, igen pikáns párost alkotnának Magnussennel. Emellett a Bild arról is tudósított, hogy Schumacher és a csapat kapcsolata mostanában igen „feszült”.

A német lap azt is megerősítette, hogy a csapat igazán ráér a döntéssel, ami akár az október végi Mexikói Nagydíjig is elhúzódhat így. Ez Schumachernek abból a szempontból pozitív fejlemény lehet, hogy maradt még ideje bizonyítani és maga mellé állítani a csapatot, akikkel jelenleg is tárgyal a folytatásról.

Forráscrash.net