csütörtök, április 18, 2024

Csacsogós pilótát igazolt a NASCAR egyik csapata

Dátum:

Megosztás:

A 22 éves Blaine Perkins az első teljes szezonjára készülhet a NASCAR második számú ligájában, az Xfinity Series-ben. Az előző két évben 13 futamon állt rajthoz itt, most az SS-Green Light Racing ad neki lehetőséget.

- Reklám -

„Azért utaztam a keleti partra, hogy versenyezzek, és időszakosan kezdtem versenyezni az Xfinity Series-ben, majd teljes szezont futottam a Truck Series-ben tavaly. Ez pompás, egy álom válik valóra, annyi biztos” – idézte a kaliforniai származású pilótát a RACER.

- Reklám -

A harmadik számú ligában a tabella 29. helyén zárt 2022-ben, a legjobb célba érkezése a 18. pozícióban történt. Az Xfinity-ben beugróként azonban egy szép 10. hely volt a legutóbbi eredménye, így kellemes emlékekkel várhatja a folytatást. Csapatának tavaly sikerült egy futamot megnyernie Cole Custerrel a volánnál.

Perkins gyakran szervez élő kérdezz-felelek adásokat a közösségi médiás csatornáin a szurkolókkal, akik nagyon kedvelik a beszédes pilótát.

- Reklám -

„Azt gondolom, a 20. környéki helyek nagyon jónak számítanának nekünk, és időnként talán a legjobb 15, 10 ajtaján kopogtathatok a rövid [1 mérföldnél rövidebb] és a szuperhosszú [2 mérföldnél hosszabb, más néven Superspeedway] oválokon – fogalmazta meg a céljait a szezonra. – Fontos, hogy kiegyensúlyozott évet teljesítsünk, és a pontszerzés, a legjobb 20 közötti eredmények nagy sikert jelentenének.”