KezdőlapFormula 1Coulthard Forma-1-es műsorokat gyártana a holland televíziónak

Coulthard Forma-1-es műsorokat gyártana a holland televíziónak

-

Miután a Ziggo Sport kiszáll a holland F1-es műsorsugárzásból, David Coulthard egykori versenyző és szakértő partnerségre lépne a NENT-tel, amely 2022-től birtokolja az ottani közvetítési jogokat. Coulthard szeretne Forma-1-es műsorokat készíteni és bemutatni azokat a holland piacnak. David Coulthard szeretne együttműködni a holland Forma-1-es licenc új tulajdonosaival, hogy a helyi közönségre szabott műsorokat készítsen – számol be a Formule1.nl. Coulthard arra a nyílt felhívásra reagált, amelyet a skandináv cég tett a programkészítők számára. Így fogalmazott a magazinnak:

„Nem ismerem a részleteket, hogy hogyan és mit. De remélem, hogy résztvehetünk benne. A produkciós cégünkkel már csináltunk nagy eseményeket, például a paralimpiát. Megvan a munkaerő, az emberek, az ötletek, és természetesen jól ismerjük a Forma-1-et. Ráadásul Maxszel is jó a kapcsolatunk”.

Coulthard szerint mind a Forma-1-es tapasztalata, mind a Max Verstappenhez fűződő személyes kapcsolata miatt ő lehet az ideális jelölt.