DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Clarkson: Hamiltont eleinte szerettük, de aztán...

A Top Gear által híressé vált műsorvezető és újságíró Jeremy Clarkson szerint ma már nem szeretik az emberek Lewis Hamiltont annyira, mint kezdeti éveiben. Ennek okát abban látja, hogy megváltozott.

Jeremy Clarksont kétségkívül a Top Gear című autós műsor tette híressé, ahol kissé arrogáns stílusa ellenére is hatalmas rajongótáborra tett szert, azóta pedig a YouTube-on is indított egy újabb sorozatot, de több neves brit lapnak is publikál.

Többek között a The Sunnak, amelyben azt ecsetelte, mennyire megváltozott Lewis Hamilton megítélése: „Lewis minden egyes hétvégén kiszáll az autóból, és köszönetet mond a közönségnek, de mi a tv-n keresztül nem nagyon halljuk a pfujolást. Ez mindenhol megtörténik, akár nyer, akár nem.”



„Verstappent szeretik az emberek, de a Lewis iránti nemtetszésüknek komoly hangot adnak, aminek csak az lehet az oka, hogy megváltozott. Amikor először feltűnt, egy ragyogó tehetségnek láttuk és normálisnak – mindenki szerette” – folytatta Clarkson.

„Aztán úgy döntött, hogy politikai élharcos lesz. George Floyd halálát követően elintézte, hogy a Mercedes feketére fesse az autóit és arról beszél, hogy ő mennyire óvja a környezetet, mert eladta a magángépét és nem eszik húst, valamint mindenkit arra bátorít, hogy legyen vegán.”

„Nos, szerintem mindez a közösségi médiában jól hangzik, de a valóságban, ahol élünk, ez nem igazán működik. Ez az egész zöld mozgalom baja: megfogták Lewist, hogy legyen a szószólójuk, hiszen ő majd úgy is meggyőz bennünket, de a legtöbben inkább csak hozzávágnánk valamit.”

Ha igazi Formula-1-rajongó vagy, akkor a Formula Aréna Facebook-csoportunkban a helyed, ahol garantált a jó közösség és két futam között sem hagyunk benneteket unatkozni!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: