2024. április 27. 03:03
KezdőlapMotoGPBrad Binder: Nem vagyunk olyan versenyképesek, mint a többiek

Brad Binder: Nem vagyunk olyan versenyképesek, mint a többiek

A Red Bull KTM ásza, Brad Binder ismét erős versenyt mutatott be a MotoGP vasárnapi spielbergi futamán: a 12. rajtkockából indult, és végül egy hajszállal maradt le a 6. helyről.

Brad Binder Spielbergben mintha lekopírozta volna a korábbi futamait. A dél-afrikai a 12. rajtkockából indult a versenyen, és a 28 körös táv végén Aleix Espargaró hátsó kerekén volt. Ez azonban nem volt elég egy előzési manőverhez.

„Nem volt jó rajtom, belül voltam. Jól jöttem el, de az 1-es kanyartól a 2-es kanyarig be kellett el kellett vennem a gázt, majdnem a füvön találtam magam. Ennek következtében elvesztettem a megszerzett pozíciókat.” – jelentette ki a 2016-os Moto3-as világbajnok.

„Aztán tényleg kitartottam és a legjobbamat adtam az elejétől a végéig. Nagyon elégedett voltam azzal, ahogy a motor működött. Sajnos jelenleg nem vagyunk olyan versenyképesek, mint a többiek.”

„Öt körrel a vége előtt elég erős vibrációt éreztem az első keréken. Körről körre rosszabb lett. Hálás vagyok, hogy mégis célba értem. Tovább kell dolgoznunk mindenképp.”