péntek, április 19, 2024

Az újonc versenyző alig várja, hogy a legendával együtt dolgozhasson

Dátum:

Megosztás:

A NASCAR Cup Series újonca, Noah Gragson elismerte, hogy lesokkolta az, amikor Jimmie Johnson lett a főnöke, de nagyon örül neki.

- Reklám -

De nem csak őt lepte meg a döntés. A hétszeres Cup Series bajnok bejelentette, hogy két év kihagyás után visszatér a NASCAR világába, mivel még 2020-ban visszavonult a teljes idejű Cup versenyzéstől.

- Reklám -

Bár legfőképp a Petty GMS társtulajdonosaként lesz jelen 2023-ban, de elhintette, hogy több futamon is rajhoz fog állni csapata színeiben.

HIVATALOS: Jimmie Johnson visszatér, és ott lesz a Daytona 500-on

- Reklám -

Ami Johnson legújabb versenyzőjét illeti a Petty GMS-nél, Gragson első teljes szezonját fogja teljesíteni a Cup Series-ben. Elmondása szerint az, hogy Johnson személyében egy olyan versenyzőtől tanulhat, aki nagyon sokat nyert, különleges lesz a csapat számára.

Tudod, úgy érzem, ha hiszel magadban, és olyan helyzetbe kerülsz, ahol az emberek is hisznek benned, akkor jó dolgok történnek” – magyarázta Gragson.

És azt hiszem, hogy a jelenlegi csapatommal ez megtörténhet, főleg most, hogy Jimmie Johnson is csatlakozott hozzánk. Ez elég különleges.

A legmerészebb álmaiban sem gondoltam volna, hogy Jimmie Johnson és Richard Petty összefog, hogy egy NASCAR Cup Series csapatot vezessenek közösen.

De nyilvánvalóan nagyon különleges pillanat volt, amikor meghallgattuk Maury-t, Richardot, Mike Beamet és Jimmie-t, ahogyan a csapat jövőjéről beszéltek. Alig várom, hogy elkezdjük a közös munkát.

Gragson azt is elmondta, hogy Johnson egyfajta „nagy testvér figura” volt számára az elmúlt években, és az, hogy együtt dolgozhat vele, igazán különleges lesz számára.

Noah Gragson a 2022-es szezonban a NASCAR Xfinity Seriesben szerepelt, és épphogy kikapott attól a Ty Gibbstől, aki a következő szezonban szintén ott lesz újoncként a NASCAR Cup Seriesben, az 54-es Joe Gibbs Racing autóban.