DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Az Audi Vredestein nyári gumiabroncsot ír elő alapfelszereltségként az Audi A1 Sportback típushoz

Az Audi az Apollo Tyres legújabb Vredestein Ultrac és Sportrac nyári gumiabroncsait választotta eredeti felszereltségként az Audi A1 Sportback típushoz, bizonyos modellekre gyárilag felszerelve. Az Audi által választott abroncsok két méretben, a Sportrac (185/65 R15 V) 15 hüvelykes, az Ultrac (215/45 R17 W) pedig 17 hüvelykes méretben kerül forgalomba az Apollo Tyres magyarországi létesítményeiben.

Egyre több autógyártó választja az Apollo Tyres prémium minőségű Vredestein termékeit az alapfelszereltség részeként, ezzel erősítve a holland abroncsmárka pozícióját az európai eredetiberendezés-szegmensben.

17505374_1374755592585222_4818963830115210767_o



Az Audi és az Apollo Tyres együttműködött egy gumiabroncs-fejlesztési programban, amelynek középpontjában a gördülési ellenállás minimalizálása áll. Ez előmozdította az Audi A1 Sportback hatékonyságát és dinamikus jellemzőit optimalizáló Vredestein gumiabroncsok kiválasztását, valamint az Apollo Tyres eredeti felszereltséghez tartozó termékeivel kapcsolatos folyamatos kutatási és fejlesztési tevékenységeket is.

Mind az Ultrac, mind a Sportrac nyári gumiabroncs kiváló vezetési dinamikát biztosít nedves és száraz körülmények között egyaránt, valamint magas szintű kényelmet és csendesebb vezetést eredményeznek – ezek a prémium autógyártók legfontosabb prioritásai. Audi A1 Sportback ügyfeleink hosszú távú támogatása érdekében az Ultrac és a Sportrac is elérhető lesz a cseregumipiacon.

Benoit Rivallant, az Apollo Tyres Europe elnök-vezérigazgatója a következőket nyilatkozta: „Az Audi A1 Sportback a kategóriájában az első a kifinomultság, a hatékonyság és a kezelhetőség terén, és az Ultrac és a Sportrac eredeti felszereltségként való kiválasztása kiemeli ezen gumiabroncsok prémium minőségű dinamikai jellemzőit. Keményen dolgoztunk ennek a legújabb együttműködésnek a fejlesztésén, és az egyre növekvő, gyártók által ajánlott kínálatra építünk.”

A Vredestein vezető gyártónak számít a prémium minőségű gumiabroncsok piacán, és több mint 100 éve foglalkozik olyan innovatív termékek fejlesztésével, melyek osztályelső teljesítménybeli és biztonsági jellemzők mellett kiváló vezetési élményt is biztosítanak.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: