Aston Martin: Alonso mindenkit megfertőz a lelkesedésével - F1VILÁG.HU

Aston Martin: Alonso mindenkit megfertőz a lelkesedésével

HIRDETÉS
Nagy hatással volt Fernando Alonso érkezése az Aston Martin F1-es csapatára: azzal, hogy az autó versenyképes, még lelkesebbé vált a spanyol pilóta, ez pedig a csapatfőnök szerint nagyon jót tesz az Aston Martin dolgozóinak.
atmosphere, Portrait, Finish, Bahrain International Circuit, GP2301a, F1, GP, Bahrain
Fernando Alonso, Aston Martin F1 Team, 3rd position, and the Aston Martin team celebrate after the race

Úgy tűnik, Alonso számára ezúttal remekül sikerült a csapatváltás, az Aston Martinnal ugyanis hirtelen az élmezőnyben találta magát a spanyol pilóta. A csapatnál ugyan óvatosan nyilatkoznak az eddig látott teljesítménnyel kapcsolatban, Alonso lelkes és hiszi, hogy még jobb eredményekre lehetnek képesek együtt. 

A csapatfőnök, Mike Krack elmondta, hasonlóan ösztönző hatással van rájuk Alonso személyisége, és remélik, hogy néhány verseny után is igazán ütős autót tudnak majd adni a kétszeres világbajnoknak. 

Fernando itt mindenkit megfertőz a lelkesedésével és a kifogyhatatlan energiájával“ — nyilatkozta a szakember. „Örülünk Fernando bahreini harmadik helyének, de nem szállunk el. Bahrein egy különleges pálya, már csak a durva pályafelület miatt is, és nem szabad elfelejtenünk azt sem, hogy a nagydíjhétvége előtt három napig ugyanezen a pályán teszteltünk.“

„Nagyon lenyűgöző Fernandóval dolgozni, hatalmas hullámként söpör végig rajtunk. Önmagában a bahreini rádióüzenetei is bizonyítják a lelkesedését. Fernando csodálatos motivátor és arra ösztönzi az Aston Martin csapatát, hogy érte és vele mindent megtegyenek“ — méltatta versenyzőjét a szakember. 

A csapatfőnök elmondta, keményen dolgoznak azért, hogy továbbfejlesszék az autót, és még versenyképesebbé váljanak a szezon során. 

„Úgy gondolom, hogy csak néhány nagyon különböző típusú pályán tartott verseny után tudjuk majd igazán, hogy hol tartunk 2023-ban. Makacsul járjuk a magunk útját, teljes mértékben a saját munkánkra koncentrálunk. Megpróbáljuk a lehető legjobban elvégezni a házi feladatunkat“ — mondta Krack. 

A Forma-1-ben nincsen csodaszer. De úgy gondolom, hogy olyan autót építettünk, amelyben Fernando és Lance igazán megbízhat. Ez nagyon fontos. Világos, hogy az aerodinamika egy központi szerepet játszik, és úgy gondolom, hogy a tavalyi modellhez képest szép lépést tettünk előre.“

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!