Alonso először jelentkezett videóval a balesete óta!

Fernando Alonso, az Alpine versenyzője nem tud részt venni a francia istálló holnapi autóbemutatóján, és a balesete óta először jelentkezett videóval a spanyol, aminek alapján úgy tűnik, nincs nagy gond az állával.

Fernando Alonso, Renault F1 Team

Fotót készítette: Renault Sport

Fernando Alonso idén visszatér a Forma-1-es mezőnybe, méghozzá a Renault-ról átnevezett Alpine csapatával, ahol Esteban Ocon lesz a csapattársa. A 39 éves pilótáról néhány héttel ezelőtt érkezett a hír, miszerint biciklizés közben elütötték, és meg is kellett műteni a felső állkapcsát.

Nemrég a csapat bejelentette, hogy a kétszeres világbajnok nem tud részt venni a 2021-es autójuk, az A521 bemutatóján, hogy a felkészülésére és a rehabilitációjára koncentrálhasson. Hétfő délután pedig Alonso egy videóval is jelentkezett, amelyben ezt mondta:

Még több F1 hír:

„Hello, mindenki! Mint tudjátok, nem tudok részt venni az Alpine keddi csapatbemutatóján az Egyesült Királyságban, mert a Svájc és az Egyesült Királyság közötti karanténszabályok nagyon megnehezítik az utazást.”

„De – mint mindenki – én is virtuálisan fogom követni az eseményt. Alig várom már, hogy megmutassuk az új autót, az új színeket, pont most próbáltam fel az új versenyruházatot. Nagyon izgatott vagyok, hamarosan találkozunk!” – mondta mosolyogva Alonso a lenti Twitter-bejegyzésben megtekinthető videóban.

Az Alpine autóbemutatója magyar idő szerint kedd 16 órától kerül megrendezésre, amelyet az oldalunkon keresztül is nézhettek majd élőben.

Bemutatták Valentino Rossi 2021-es motorját!

 

A Motorsport Images gyönyörű képeinek segítségével megtekinthetitek a 2021-es F1-es rajtrácsot.

Legyél a Motorsport-közösség része

Csatlakozz a beszélgetéshez
Előző cikk Ilyen lehetne a BMW festése 2021-ben a Forma-1-ben! (képek)
Következő cikk Russell megmutatta a céges kocsiját: „Imádom a kis rakétámat!” (kép)

Legjobb hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások. Miért nem írja meg az elsőt?

Regisztrálj ingyen

  • Szerezz gyors hozzáférést a kedvenc cikkeidhez

  • Értesítések kezelése a legfrissebb hírekről és a kedvenc versenyzőkről

  • Hallasd a hangod a cikk kommentálásával.

Motorsport prime

Fedezd fel a prémium tartalmat
Feliratkozás

Kiadás

Magyarország