Alonso a 3. helye után: „Hihetetlen, hogy most itt vagyunk!”

A dobogón végzett első Aston Martin-os futamán a 41 éves Fernando Alonso, aki felszabadultan nyilatkozott Nico Rosbergnek a leintést követően.

Fernando Alonso, Aston Martin Racing

Fotót készítette: Erik Junius

Fernando Alonso az 5. helyről indulva a 3. pozícióban futott be a Bahreini Nagydíjon, így első Aston Martin-os versenyén rögtön dobogón végzett. A leintést követően a spanyol nagyon boldogan nyilatkozott:

„Először is gratulálok Lance-nek, nemrég műtötték, és most itt volt a harcban. Ez egy fantasztikus eredmény a csapatnak, nagyszerű futam volt, és nagyon örülök, hogy már az első futamon dobogót szereztünk, az Aston Martin egész télen ezen dolgozott. Hihetetlen, hogy itt vagyunk.”

Még több F1 hír:

„Szerettem volna lerajtolni több versenyzőt, de sajnos nem sikerült jól a start, ezért a pályán kellett megelőznöm őket. Izgalmas futam volt, tele voltam adrenalinnal, biztos élvezték a nézők, mi is élveztük, így kell folytatnunk tovább.”

„Hogy sokat segített-e a fejlesztésekben, hogy több időnk volt a szélcsatornában? Persze, de jövőre már nem biztos, hogy sok lesz” – mondta magabiztosan Alonso.

Alonso utoljára a 2021-es Katari Nagydíjon állt dobogóra, azt megelőzően pedig még 2014-ben végzett a top 3-ban, így összesen 99 dobogónál jár a 41 éves spanyol.

Legyél a Motorsport-közösség része

Csatlakozz a beszélgetéshez
Előző cikk Verstappen-győzelem Bahreinben, Alonso a dobogón!
Következő cikk Perez: Edzésről edzésre közeledek Verstappenre!

Legjobb hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások. Miért nem írja meg az elsőt?

Regisztrálj ingyen

  • Szerezz gyors hozzáférést a kedvenc cikkeidhez

  • Értesítések kezelése a legfrissebb hírekről és a kedvenc versenyzőkről

  • Hallasd a hangod a cikk kommentálásával.

Motorsport prime

Fedezd fel a prémium tartalmat
Feliratkozás

Kiadás

Magyarország