KezdőlapFormula 1A TikTok sztár most tudta meg, hogy Daniel Ricciardóval töltött egy éjszakát

A TikTok sztár most tudta meg, hogy Daniel Ricciardóval töltött egy éjszakát

-

Egy TikTok-sztár arról számolt be, hogy korábban egy bulis éjszakát töltött el Ibizán az ausztrál Forma-1-es versenyző, Daniel Ricciardóval.

Csütörtökön Sara Ayter – aki több mint 4,6 ezer követővel rendelkezik – a 31 éves Danielt a „legmenőbb embernek” titulálta, miután a férfi a jelek szerint meghívta őt és két haverját egy hajós bulira, miután 2019-ben, Formentera szigetén találkoztak.

Sara több videóban is áradozott arról, hogy Danielnek „hatalmas szíve” van, majd elmagyarázta, hogy akkor még fogalma sem volt róla, ki is ő.

„Éppen a Beso Beachen fotóztunk, amikor három srác odajött hozzánk, és azt mondták, hogy visszamennek Ibizára a magánhajójukon, és megkérdezték, hogy nem akarunk-e csatlakozni” – kezdte a lány.

„Nem tudtuk, mit tegyünk, de végül mégis elmentünk, mivel úgy gondoltuk, hogy egyszer élünk.”

Az utazás után, a triót megkérték, hogy csatlakozzanak Danielhez és a haverjaihoz egy házibulira – és a lány kezdte sejteni, hogy a srác híres, köszönhetően annak, hogy látta az Instagram profilját a hitelesített kék pipát.

„Aztán végül a házukba mentünk – az volt a legjobb ház, ahol valaha is jártam” – tette hozzá Sara.

„Ittunk, játszottunk, és ott maradtunk. Másnap úsztam a medencében, és Daniel volt az egyetlen, aki ébren volt. Fáztam, és megkérdezte, hogy kérem-e a pólóját, úgyhogy a pólójában úsztam.”

Bár semmi jel nem utal arra, hogy bármi intimebb dolog is történt volna köztük, Sara nagyon dicsérte, ahogy a versenyző viselkedett vele és a barátaival.

„Egész idő alatt arra figyelt, hogy minden rendben legyen velünk. Annyira, de annyira kedvesek voltak. Ő volt a legkirályabb ember” – mondta.

„Daniel egész idő alatt táncolt, viccelődött, mosolygott. Mint akinek hatalmas szíve van. Most végre megtudtuk, hogy ki ő!”

Sara megosztott egy videót is, amelyen Daniel mellett ülve beszélgetett vele.

Ricciardo 2016-ban szakított gyermekkori szerelmével, Jemma Boskovich-csal. Később Jessica Gomes modellel hozták kapcsolatba, sőt Heidi Bergerrel is összeboronálták.

@saraayter

Sweetest famous on earth. #DaniRicciardo #DanielRicciardo #famous #ibiza #formula1 #F1

♬ Fun times by Mia Overington – Mia Overington