2024. április 25. 19:34
KezdőlapWheelieA MotoGP sztárok megvillantották énektudásukat - így búcsúztak a MotoGP pilótái és...

A MotoGP sztárok megvillantották énektudásukat – így búcsúztak a MotoGP pilótái és a magyar versenyzők 2022-től

A MotoGP sztárok és a magyar versenyzők természetesen év végén számot vetnek a mögöttünk lévő esztendőről és előre néznek az elkövetkezendő évre. Íme egy csokorban a versenyzők posztjai, amelyben elbúcsúztak 2022-től.

A világbajnok, Francesco Bagnaia egy összeállítást tett közzé 2022-es évéről és az alábbi szavakkal búcsúzott az óévtől:

„2022 az érzelmek hullámvasútja volt, már sorban állok, hogy megvegyem a következő jegyemet! Köszönök mindent, ez egy varázslatos év volt.”

A jövő évi egyetlen újonca, Agusto Fernández is sokat köszönhet 2022-nek, hiszen világbajnokként fog debütálni a királykategóriában 2023-ban.

Fabio Quartararo laza stílussal búcsúzott az esztendőtől. Valószínűleg a 2023-as évtől azt várja, hogy újra megkaparintsa a koronát.

Marc Márquez számára valószínűleg nem 2022 lesz a legkedvesebb emlék. Posztjából is látszik, hogy próbál előre nézni és maga mögött hagyni a 2 éve tartó rémálmot.

„2022 egy nagy utazás volt… most itt az ideje, hogy új kihívások elé nézzünk.”

A gyári Ducati új versenyzője, Enea Bastianini is boldog új évet kívánt mindenkinek, már új csapatának felszerelésében.

Az újévi köszöntőkből nem maradhat ki a MotoGP legendája, Valentino Rossi sem. Hogyan máshogy búcsúzhatna az óévtől, mint mozgás közben?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Valentino Rossi (@valeyellow46) által megosztott bejegyzés

Természetesen a MotoGP sem maradhatott összeállítás nélkül. A versenyzőket kedvenc dalukról kérdezték, hogy ezzel köszöntsék 2023-at.

A magyar tehetségeink is búcsúztak 2022-től, ami egy elképesztően sikeres év volt hazánk motorsportjának.

A 2022-es Northern Talent Cup győztesének, Rossi Moornak nem volt szerencsés az év vége, hiszen egy edzésbalesetben eltörte csuklóját. A sérülés után meg is kellett operálni az ifjú tehetséget, épp rehabilitációját tölti a versenyző. Azonban volt minek örülnie 2022-ben, hiszen fantasztikus szezont zárt.

Farkas Kevin, aki 2023-ban a Red Bull Rookies Cupban képviseli Magyarországot, az alábbi gondolatokkal zárta az esztendőt:

„A 2022 es évnek ma vége lesz és szeretném megköszönni mindenkinek az idei évi munkát és támogatást. Ez az év egy igazi érzelmi hullámvasút volt de magyrészt inkább a pozitív irányba. Annyi mindent elértünk ebbe az évbe: beválasztottak a Red Bull MotoGP Rookies Cup-ba, 2. Helyen végeztünk az idei Northern Talent Cup szezonban, kaptam egy lehetőséget az utolsó ETC-s futamra az ArtBox Team-el. Szóval hogyha visszanézek egy igazán varázslatos szezon volt ez. És szeretném megköszönni a munkát a csapatomnak nagyon keményen dolgoztak és a kemény munka kifizetődött. Egy hatalmas köszönet megy a szponzoroknak is mivel nélkülük mindez nem jöhetett volna nem valósulhatott volna meg. Hatalmas köszönet a Northern Talent Cup-nak ezért a 2 évért nagyon élveztem és a legjobbakat kívánom nekik a jövőben. És még egy hatalmas köszönet az ArtBox csapatának is. Nagyon élveztem veletek a munkát
És most mindenkinek Boldog Új évet kívánok!”
Végül, de nem utolsó sorban a Northern Talent Cup ifjú versenyzője, Vincze Martin is megosztotta rajongóival gondolatait:
„2022-nek lassan vége van.. Az évben voltak rosszabb illetve jobb pillanatok is, de összeségében egy jó évet zártunk. Nagyon sokat tanultam ebből az évből. Szeretném megköszönni a Northern Talent Cup-nak ezt az évet! És szeretném megköszönni a szponzoraimnak, illetve mindenkinek aki segített valamilyen formában nekem ebben az évben. Boldog új évet kívánok mindenkinek!
Találkozunk 2023-ban!”
Szerkesztőségünk minden kedves olvasónak sikerekben gazdag, boldog új esztendőt kíván!