A MotoGP-győztes elárulta, melyik F1-es pilóta bőrébe bújna

A Moto3-ban bajnoki címig jutó, majd a MotoGP-ben két győzelmet szerző Brad Binder elárulta, hogy Max Verstappen gyakorolt rá nagy hatást az F1-esek közül, így ha tehetné, vele cserélne egy napra.

Charles Leclerc, Ferrari, 2nd position, Olaf Janssen, Trackside Infrastructure Group Leader, Red Bull Racing, Max Verstappen, Red Bull Racing, 1st position, Sergio Perez, Red Bull Racing, 3rd position, on the podium

Fotót készítette: Carl Bingham / Motorsport Images

Max Verstappen élete sokak számára irigylésre méltó, hiszen a holland ma már kétszeres F1-es világbajnoknak mondhatja magát, és számos győzelme mellett hihetetlen népszerűségnek örvend az egész világon.

A MotoGP-ben versenyző Brad Bindert arról faggatták a MotoGP YouTube-csatornáján, hogy kivel menne el kirándulni, ha szabadon választhatna maga mellé egy embert. A pilóta választása Max Verstappenre esett, sőt azt is hozzátette, hogy szívesen cserélne vele egy napra.

Még több F1 hír:

„Ha egy napra életet cserélhetnék valakivel, az is Max Verstappen lenne, mert ő Forma-1-es autót vezet” – tette hozzá a Binder, akihez ezek szerint a Forma-1 is közel áll.

Érdekesség, hogy mind a ketten a Red Bull kötelékében versenyeznek, ráadásul 2022-ig egy rajtszámon osztoztak – a 33-as számmal állt rajthoz Verstappen és Binder is. Előbbi ma már a világbajnoki elsőség után járó 1-es autóval indul.

„Pereznek Bottas 4.0-ás szintjét kellene elérnie…”

Legyél a Motorsport-közösség része

Csatlakozz a beszélgetéshez
Előző cikk Perez: Most vagyok életem legjobb formájában!
Következő cikk Steiner a költségsapkáról: Mindegyik csapat pontot szerzett az első öt futamon

Legjobb hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások. Miért nem írja meg az elsőt?

Regisztrálj ingyen

  • Szerezz gyors hozzáférést a kedvenc cikkeidhez

  • Értesítések kezelése a legfrissebb hírekről és a kedvenc versenyzőkről

  • Hallasd a hangod a cikk kommentálásával.

Motorsport prime

Fedezd fel a prémium tartalmat
Feliratkozás

Kiadás

Magyarország