A McLaren-vezér elárulta, mit nem szeret Norrisban

A McLaren-vezér Zak Brown elárulta, hogy Lando Norris hajlamos arra, hogy késve érkezzen meg a megbeszélt találkozóikra, ami némileg bosszantó a számára. Ugyanakkor a jövő világbajnokát látja a fiatal britben, akinek hosszú időt jósol az F1-ben.

Andreas Seidl, Team Principal, McLaren, Zak Brown, CEO, McLaren Racing, Lando Norris, McLaren

Andreas Seidl, Team Principal, McLaren, Zak Brown, CEO, McLaren Racing, Lando Norris, McLaren

Sam Bloxham / Motorsport Images

Lando Norris 2023-ban Oscar Piastri oldalán mutathatja meg, hogy a Daniel Ricciardo fölött aratott óriási győzelme nem a véletlennek köszönhető. Az F1 egyik legnagyobb tehetségének tartott fiatal brit a McLaren vezetőinek abszolút bizalmát élvezi, és csak szuperlatívuszokban beszélnek róla.

Ha már a versenypályán nem igazán találni a gyengeségét Lando Norrisnak, a versenyzésen túli életben egyet azért mégis csak ki tudott emelni a McLaren-vezér. Ezek alapján nem épp a pontosságáról híres a brit.

„Mi frusztrál engem Landóban?” tette fel a kérdést magának Zak Brown a GQ magazinnak adott interjújában. „Nem egyszer késett már öt percet. Ha 8.00-kor kellene indulnunk, lehet, hogy 8.07-kor lesz ott.”

A McLaren-vezér természetesen a versenypályán nagyon elégedett Lando Norrisszal, akiről azt gondolja, hogy érettebbé vált az elmúlt évek során, és a sebességét tekintve nagy eredményeket vár tőle a jövőben.

Még több F1 hír:

„Az a nagyszerű benne, hogy nagyon őszinte és mindennek a tudatában van. És határozottan fejlődött. Amikor először ment Fernando Alonso ellen, az olyan volt, mint egy átlagos nap az irodában” – folytatta Brown, aki szerint a brit hihetetlenül nyugodt éles szituációkban is.

„Szerintem ez a nyugalom és higgadtság az, amiért olyan következetes. Szerintem még 10-15 év áll előtte. Amint tudunk neki olyan autót adni, világbajnok lesz. Nagyon komolyan veszi azokat a dolgokat, amelyeket komolyan kell vennie. De azt is tudja, hogy az autóversenyzés egy szórakoztató üzlet.”

Legyél a Motorsport-közösség része

Csatlakozz a beszélgetéshez
Előző cikk De la Rosa: Fernando egyfolytában versenyezni akar...
Következő cikk A Mercedes cáfolta, hogy elkezdtek volna tárgyalni Hamiltonnal

Legjobb hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások. Miért nem írja meg az elsőt?

Regisztrálj ingyen

  • Szerezz gyors hozzáférést a kedvenc cikkeidhez

  • Értesítések kezelése a legfrissebb hírekről és a kedvenc versenyzőkről

  • Hallasd a hangod a cikk kommentálásával.

Motorsport prime

Fedezd fel a prémium tartalmat
Feliratkozás

Kiadás

Magyarország