KezdőlapFastest SlapA Hoonigan Ken Block eddig sosem bemutatott videóival búcsúzik a hősétől

A Hoonigan Ken Block eddig sosem bemutatott videóival búcsúzik a hősétől

-

Ken Block mögött a profi csapat, akik segítettek a híres gymkhana-sorozata megalkotásában is, a Hoonigan volt, akik most elmondják, hogyan tovább.

Az év elején súlyos balesetet szenvedett Block temetése a napokban volt, de az élet megy tovább, és a shownak folytatódnia kell, és fog is. Videójuk első részében beszélnek is róla, hogy miképp. Először is megköszönték azt a többezer üzenetet, amelyet Ken miatt kaptak, majd az is kiderült, hogy maradt még rengeteg anyaguk tavalyról Blockkal, amelyet nem vágtak még meg, és az elkövetkezendő hetekben publikálják majd ezeket.

További fontos üzenet, hogy a legendás #43-as rajtszámú versenyző és showman tiszteletére lett egy a család által üzemeltetett alapítványi emlékoldal, a https://www.43i.org/. Februárban pedig szerveznek majd valami nyilvános eseményt is feltehetően Los Angeles környékén, ahol lehet találkozni a Hoonigan tagjaival.

A videóban pedig 4:30-tól indul a csapat által összerakott vagy 6 perces megemlékezés Ken Blockról. A végén Mr. #43 a saját örökségéről beszél:

„Azt hiszem, hogy az én egyetlen örökségem az lesz, hogy szeretem a kreatív és humoros dolgokat. Valamint az, hogy nem veszem az életet túl komolyan. Végeredményben arra ösztökélem az embereket, hogy legyenek alkotó szelleműek, és hogy éljenek vidáman. Ja, és ne légy seggfej!”

Megható GTA Online megemlékezés Ken Block emlékére