2024. március 28. 16:00
KezdőlapMotoGPA Honda új versenyzője elmondta, miben akart azonnali változást

A Honda új versenyzője elmondta, miben akart azonnali változást

Álex Rins a napokban mutatta be új szemüveg-kollekcióját, mely új csapatának színeiben pompázik. A spanyol versenyző a Marca.com-nak mesélt arról a kihívásról, mellyel az idei szezonban szembe kell néznie.

„Nagy kihívásként tekintek erre a szezonra. Leginkább azért, mert a Honda most mélyponton van, és az a feladatom, hogy fejlesszem a motort, alkalmazkodjak egy új csapathoz, és ezekkel együtt magam is fejlődjek.”

„A Suzukinál töltött hat év nagyon intenzív volt, és olyanok voltunk, mint egy nagy család, de most előre kell néznem, és mindent bele kell adnom ebbe az új projektbe. Az igazság az, hogy az LCR-nél minden más: a motortól kezdve, magától a boksz kialakításán át a technikusok szerepéig. Utóbbin én kértem, hogy változtassanak, hogy hatékonyabb legyen a munka csapaton belül. Idén mindent beleadok. Úgy vélem, a változások jót tesznek, mert segítenek fejlődni, és segítenek kicsit kizökkenni a komfortzónádból.”

„Esetleges győzelemről szerintem túl korai lenne még beszélni, mert még számos olyan dolog van, amit tesztelnünk kell, de annyi biztos, hogy nagy változások lesznek most, hogy Ken (Kawauchi), akivel a Suzukinál dolgoztam, szintén a HRC tagja lett. A Honda számára kulcsfontosságú, hogy újra versenyképes motort készítsen, szóval nagyon örülök, hogy ő is részese lett ennek a projektnek. Igyekszem minél többet edzeni, ezenkívül most lesz egy éve, hogy vegetáriánus étrendet követek.”

Húsmentes étrend segítette a szezonhajrá legjobbját a MotoGP-ben, mindenkinek ajánlja

Rins mesélt a Hawkersszel együtt megálmodott szemüveg-kollekciójáról is, mely a „Ride for real” nevet viseli, és néhány lenyűgöző síszemüveget is tartalmaz.

„Nagyszerű, hogy egy olyan szemüveget dobhatok piacra, amely egy másik szenvedélyemet, a hegyi sportokat szolgálja. A Moto2-es szereplésem óta dolgozunk együtt a Hawkersszel, és mindig nagyon szórakoztató élmény számomra megtervezni az új darabokat. Nagyon büszke vagyok a végeredményre, és remélem, tetszeni fog mindenkinek.”