A hőlégballontól a traktorig - hogyan nyaral az F1-es mezőny? - F1VILÁG.HU

A hőlégballontól a traktorig – hogyan nyaral az F1-es mezőny?

HIRDETÉS
A Forma-1-es versenyzők egy része valóban elvonulásra használja a nyári szünetet és elzárkózik a közösségi médiától, többen azonban most is megosztják a nyilvánossággal, hogy kivel, mivel és hol töltik az időt.
Esteban Ocon, holiday

Lewis Hamilton Namíbiából jelentkezett be, ahol quadozott és hőlégballonnal is repült, de mint írja, ez még csak az első állomás az Afrika-túrája során.

„Idén olyasvalamivel töltöm a nyári szünetem, amit már évek óta meg szerettem volna tenni. Végre elindultam a gyökereim nyomába Afrikában, és hogy lenyűgöző élmény, az nem kifejezés. Úgy érzem, új szemléletmódot kaptam az élethez, tovább nőtt az állatok iránti szeretetem és még közelebb kerültem a tesóimhoz, akikkel együtt töltöttem ezt a különleges utat. Az első megállóm Namíbia volt, az egyik leglenyűgözőbb hely, amit valaha a saját szememmel láttam. A hőlégballonozás szürreális volt – oldalra fordulva kellett landolnunk, amit sohasem felejtek el. Jöhet a következő állomás!”


Charles Leclerc nem utazott ilyen messzire az otthonától, Korzika és Szardínia szigetén is megfordult barátnőjével, amiről Instagramján napi rendszerességgel közölt friss állapotjelentést, ám a monacói online ténykedésében a legnagyobb változást egy másik felületen kell keresni: Leclerc beadta a derekát és megérkezett a TikTokra:

A Földközi-tengeren találhatjuk meg George Russellt is, aki Mallorcán villogtatja meztelen felsőtestét – kollégái régóta piszkálják az ilyen fotói miatt, Alexander Albon már az új képe alatt is elnevezte őt Szégyentelen Kapitánynak. A thai versenyző egyébként legutóbb egy golfpályáról adott magáról életjelet, de bármennyire is szereti ezt a hobbit, ne gondoljuk, hogy az egész nyarat ott tölti.

Carlos Sainzt is vízközelben érdemes keresni, a Ferrari spanyolja a wakeboardozás egy sajátos fajtájával ismerkedett.

Úgy tűnik, idén a mediterrán szigetek számítanak a slágernek: Esteban Ocon egy szardíniai függőágyból figyelte az Alpine körüli zűröket. Közben csapattársa, Fernando Alonso talán az egyetlen, aki a szünetet is autósporttal tölti, hiszen saját gokartpályájáról üzeni: “Végre itt a szünet, szóval megállás nélkül vezethetek!

Lando Norris Ibizán lazul a haverokkal, és a norvég DJ, Kygo egy bulijára is beesett, ahol le is húzott egy-két pohár italt a fellépővel. Az alábbi videó minden bizonnyal már ezt követően készült.

Miközben a széles nyilvánosság Daniel Ricciardo F1-es jövője miatt aggódik, az ausztrál ezt is, mint mindent, egy széles mosollyal reagált le. Eközben egy hosszabb videót is közzétett egy korábbi, Montanában eltöltött hetéről, amiből szintén árad a Ricciardo-életérzés.

Valtteri Bottas kerékpárversenyző barátnőjével az Egyesült Államokba, Wyoming államba utazott, ahol persze rengeteg tekerés jelenti számukra a kikapcsolódást. A finn viszont – legalábbis egy kép erejéig – a két kereket négyre cserélte, amikor beült egy tekintélyes méretű traktor nyergébe. Tarthatunk viszont tőle, hogy nem ez marad a legmerészebb fotó, amit a szünetben közöl magáról, a Hungaroringen lezajlott beszélgetésünk során ugyanis utalást tett rá, hogy könnyen megismételheti, akár továbbfejlesztheti a szezon elején nagy online felfordulást generáló meztelenül fürdőzős mutatványt

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!