KezdőlapFormula 1A Forma-1-ben betöltött szerepéről beszélt Briatore

A Forma-1-ben betöltött szerepéről beszélt Briatore

-

Tavasszal röppent fel a hír, miszerint a Forma-1 korábbi sikeres, de megosztó csapatfőnöke Flavio Briatore visszatérhet az F1-be valamilyen szerepben.

Akkor tanácsadói titulusról cikkeztek, de most maga az érintett beszélt arról, hogy igen vállal hasonló szerepkört, de leginkább azért, hogy az üzleti világban szerzett tapasztalatával és kapcsolataival segítségére legyen jó barátjának Stefano Domenicalinak.

Viharos Forma-1-es távozása óta Briatore egy sikeres éttermi birodalmat épített ki magának, vállalkozása jelenleg 1300 fő munkavállalót számlál világszerte, így amikor Domenicali kéréssel fordult hozzá, nem tudott nemet mondani.

„Stefano megkért rá, hogy ha tudok, akkor hozzam be a Forma-1 az üzleti életben szerzett kapcsolataimat és tapasztalatomat. Egy másodpercig sem hezitáltam. Így magammal hoztam minden tapasztalatomat és világot átívelő kapcsolataimat. Mindegy, hogy új szponzorokkal vagy versenypályákkal való tárgyalásról vagy a vendégek különleges kiszolgálásáról van szó.” – kezdte a 72 éves olasz.

„Ezt pusztán szórakozásból teszem meg Stefanoért. Mindenhova menedzsereket neveztem ki a vállalkozásomba, azért, hogy többé már ne nekem kelljen mindenről magam gondoskodni. Eleget csináltam már. Boldog vagyok és örülök, hogy újra a Forma-1-ben lehetek, olyan mintha otthon lennék.” – tette hozzá.