KezdőlapFormula 1A fogadás az fogadás: Készül Abiteboul tetkója!

A fogadás az fogadás: Készül Abiteboul tetkója!

-

Daniel Ricciardo két évet töltött a Renault csapatnál, s ez idő alatt kötött egy fogadást csapatfőnökével, Cyril Abiteboullal.

Megállapodásuk szerint, ha Ricciardo dobogóra áll, akár egyszer is, a Renault csapat színeiben, akkor Abiteboul magára tetováltat valamit. A versenyző mondja meg, hogy mit és hova.

Az ausztrálnak 2020-ban sikerült dobogóra állnia, ráadásul kétszer, így aztán egyértelműen teljesítette a fogadás rá eső részét.

Mindenki elkezdte hát várni, hogy mikor tűnik fel Abiteboulon az emlegetett tetoválás. Ez azonban nem történt meg. A 2020-as szezonnak vége lett, Ricciardo a McLarenhez igazolt, a Renault-ból Alpine lett, Abiteboul pedig távozott a Forma-1-ből. Mi pedig kezdtünk letenni róla, hogy Abiteboul valaha is varratni fog, arról meg végképp, hogy azt a közönség is látni fogja.

Ma azonban Daniel Ricciardo közzétett egy fotót az Instagramon, némileg kárörvendő, sunyi fejjel felügyeli, hogy a tetoválóasztalon hasaló ex-csapatfőnöke meg ne lógjon a tetoválóművész elől.

„A fogadás, az fogadás. Videó szerdán” – írta Daniel a képhez.

Hogy mi készül pontosan, azt egyelőre nem tudni, de az említett szerdai videóban minden bizonnyal kiderül majd. Annyi azonban kivehető a képen, hogy a mű feltehetően Abiteboul vádliját díszíti majd.

Kíváncsian várjuk! 😀

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Daniel Ricciardo (@danielricciardo) által megosztott bejegyzés