5 NASCAR-futamon is kint lesz a Motorsport Games, NASCAR Rivals bajnokság óriási nyereményekért

A Motorsport Games a 2022-es NASCAR Cup Series 2022-es playoffjának 5 versenyére is kivonul, ahol rajongók a NASCAR Rivals-on versenyezhetnek komoly nyereményekért versenyezhetnek majd egymással.

Motorsport Games announces Five At-Track Activations during the 2022 NASCAR Cup Series Playoffs, including NASCAR Rivals Competition

Fotót készítette: Motorsport Games

MIAMI, FL - 2022. szeptember 27. - A Motorsport Games Inc. (NASDAQ: MSGM) ("Motorsport Games"), bejelenti, hogy 5 versenyre is kitelepülnek a NASCAR Cup Series 2022-es rájátszása során.

A Motorsport Games a következő versenyhétvégéken lesz jelen:

  • Talladega Superspeedway - YellaWood 500 (2022. október 2.)
  • Charlotte Motor Speedway Roval - Bank of America Roval 400 (2022. október 9.)
  • Homestead-Miami Speedway - Dixie Vodka 400 (2022. október 23.)
  • Martinsville Speedway - Xfinity 500 (2022. október 30.)
  • Phoenix Raceway - NASCAR Cup Series bajnokság (2022. november 6.)

„A Motorsport Games mindig is büszke volt a NASCAR Cup Series szezonja során a pályákon zajló élénk, interaktív és izgalmas aktivitásaira, és ez az új, öt eseményből álló sorozat lesz az eddigi legnagyobb” - mondta Jay Pennell, a Motorsport Games NASCAR márkaigazgatója. „A rajongók nemcsak azért látogathatják meg a standunkat, hogy remekül szórakozzanak a játékainkkal, hanem ha úgy döntenek, hihetetlen nyereményekért is versenyezhetnek. Alig várjuk, hogy lássuk, ki teszi meg a leggyorsabb köröket, és ki kerül ki győztesen a NASCAR Rivals bajnoki futamán.”

A Motorsport Games célja, hogy a közösség számára egyedülálló módon interakcióba léphessen a Motorsport Games termékeivel, miközben bemutatja a játékkönyvtárában folyó fejlesztéseket is.

A rajongók minden egyes versenyen a NASCAR 21: Ignition - 2022 Expansion játékkal játszhatnak majd, PC-n és konzolon egyaránt. Emellett a hamarosan megjelenő NASCAR Rivals cím is jelen lesz a játékban, hat Nintendo Switchen.

A standokon a Motorsport Games elindítja az idei NASCAR Rivals Head to Head versenyét is. Minden verseny az aktiválással azonos pályán zajlik majd (pl. Talladega Superspeedway a YellaWood 500 alatt), a játékmenet pedig a legnehezebb beállításokra lesz állítva az egész verseny alatt A hot lap versenyekre minden egyes aktivációs esemény első napján (napjain) kerül sor, és a leggyorsabb egyéni kört rögzítik. A legjobb nyolc versenyző egy csoportba kerül, hogy a NASCAR Rivals osztott képernyős módjában, a köridők alapján rangsorolva egymás ellen küzdjenek. A futamokat a Motorsport Games televíziója fogja közvetíteni, a tervek szerint Dylan "Mamba" Smith kommentálásával

A következő nyereményekért versenyezhetnek a látogatók:

  • Az egyes kvalifikációs versenyek (Talladega-től Martinsville-ig) nyertese egy BJ McLeod által dedikált sisakot, egy Nintendo Switch konzolt, egy példányt a NASCAR Rivals játékból, egy találkozót McLeoddal és Matt Tiffttel, valamint repülőjegyet, szállást és VIP-belépőt kap két személyre a Phoenix Championship Weekendre.
  • Az egyes kvalifikációs versenyek (Talladega-től Martinsville-ig) második helyezettje egy Nintendo Switch konzolt, a NASCAR Rivals egy példányát, egy találkozót McLeoddal és Tiffttel, valamint egy dedikált McLeod-hős kártyát kap.
További híreink:

A kvalifikációs hétvégék után a verseny a Phoenix Racewayre kerül át, ahol a NASCAR Cup Series bajnoki címéért zajlik majd a küzdelem. Ezen a hétvégén a másik négy eseményhez hasonlóan az aktiválás első napján (napjain) hot lap verseny lesz, azonban a fej-fej melletti versenyek helyett az első négy leggyorsabb versenyző jut tovább a NASCAR Rivals Championship Race versenyre.

Összesen nyolc versenyző fog versenyezni a Phoenix Raceway-en egy 4%-os versenyen (22 kör). A kvalifikációs versenyekhez hasonlóan Dylan 'Mamba' Smith lesz a kommentátor és műsorvezető. A bajnokság győztese két VIP-belépőt kap a 2023-as Daytona 500-ra, 10 000 dolláros pénzdíjat, egy egyedi nyomott trófeát a McLeod által vezetett 78-as számú NASCAR Rivals Fordról, valamint a NASCAR 23 konzolos játék egy előzetes példányát (amint elérhető lesz).

A versenyek mellett a Motorsport Games Q+A-t is tart a Live Fast Motorsports és a feltörekvő versenyző, Gavan Boschele-lel (csak Charlotte-ban).

Legyél a Motorsport-közösség része

Csatlakozz a beszélgetéshez
Előző cikk A Motorsport Games játéka, a NASCAR 21: Ignition a 2022-es szezonra még egy újítást kap!
Következő cikk Mától elérhető a NASCAR Rivals, a 2022-es NASCAR szezon hivatalos játéka

Legjobb hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások. Miért nem írja meg az elsőt?

Regisztrálj ingyen

  • Szerezz gyors hozzáférést a kedvenc cikkeidhez

  • Értesítések kezelése a legfrissebb hírekről és a kedvenc versenyzőkről

  • Hallasd a hangod a cikk kommentálásával.

Motorsport prime

Fedezd fel a prémium tartalmat
Feliratkozás

Kiadás

Magyarország